Spirituel HypnoseSamtale, healing og spirituel hypnoseEr du til det mere spirituelle, kan du booke din session med en spirituel hypnose.


Disse sessioner starter også med en samtale, hvor vi afdækker dine mål, kommer omkring begrænsende overbevisninger og finder ind til dagens arbejdspunkter. Vi vil også komme ind på, hvordan du ser din spiritualitet.


Hypnose og healing foregår ved at du ligger på en høj briks (massage briks). Jeg healer dig under hypnosen ved forsigtigt at røre punkter på og omkring dit hoved.


I hypnosen arbejder vi videre med terapien. Der vil være en klar spirituel vinkel på hypnosen. Måske møder du dine åndelige guider, måske kommer vi omkring dine chakraer og måske møder du dyr og andre væsner, der kan hjælpe dig med at forløse og komme videre med det liv, som du ønsker.


Healingen arbejder hele tiden med under hypnosen.


OBS - det er vigtigt, at du selv kan komme op og ned fra briksen.


Når du booker online vælger du "Spirituel session (voksen over 18 år)". Hvis du booker på anden vis skal du huske at oplyse mig om, at det er en spirituel session, du ønsker, da jeg har forberedelse med opstilling af briks mm.


Prisen for en spirituel session er den samme som for alm, sessioner. Du kan også vælge at købe fx 3 sessioner, hvoraf du måske vil have en som spirituel session og de to andre som alm. det er helt op til dig.


OBS Jeg arbejder ikke med mennesker, der lider af borderline, skizofreni eller epilepsi.​
kontakt mig