Lidt om mig...Mit navn er Tina Kryger.Jeg arbejder som Hypnose Psykoterapeut i min klinik og i naturen. Jeg har arbejdet som terapeut siden 2014.


Som Registreret Psykoterapeut er jeg underlagt en del regler, der sikrer dig som klient. Jeg skal fx løbende holde mig a jour med efteruddannelse, modtage supervision på mit arbejde og selv gå i terapi. For at beholde min registrering, skal jeg søge om fornyelse med 2 års interval. Jeg er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP), som skal godkende min registrering. Du kan læse mere om FaDP ved at trykke på knappen nedenfor.


Jeg har en del uddannelser i bagagen - her under finder du mit CV, som er relevant i forhold til terapi. Det indeholder hele uddannelser og kurser.


2020 Matrix Reimprinting Practitioner fra Energi Psykologi Danmark

2020 EFT Børnekonsulent fra Energi Psykologi Danmark

2018 Hypnose Psykoterapeut fra Psykoterapeut Akademiet

2018 Stresshåndtering

2018 Sexologi

2018 Essensforvandling

2018 Avanceret analytisk hypnose

2017 Master Familie- og Par Terapeut fra Human Education Group

2017 Angst og traumer

2017 Parterapi

2017 Psykopatologi og farmakologisk behandling

2016 Hypnose med børn

2016 Krop-sind healing med hypnose

2016 Transpersonlig dybdepsykologi

2015/2016: Master Hypnoterapeut og Master NLP Terapeut fra Hypnose Skolen

2014/2015: Hypnoterapeut og NLP Terapeut fra Hypnose SkolenUd over mit arbejde i min klinik fungerer jeg som censor ved kliniske eksaminer på Hypnose Skolen. Jeg er også tilknyttet Skoleterapeuten.dk som terapeut. Du kan læse mere om Hypnose Skolen og Skoleterapeuten ved at trykke på knapperne nedenfor.


Inden jeg blev terapeut, arbejdede jeg mange år som chefsekretær og senere som sekretær på en Musikskole. I kontorjobbet havde jeg ikke nær den kontakt med mennesker, som jeg ønskede, så jeg skiftede spor og valgte pædagoguddannelsen.


Under pædagoguddannelsen, som bygger på teori og praktik, fandt jeg imidlertid ud af, at jeg har større og bedre muligheder for at hjælpe andre mennesker med at udvikle sig og nå mål i livet gennem terapi. Jeg har stadig min viden og erfaring fra en halv pædagoguddannelse med i værktøjskassen.kontakt mig